Pyragas su kopūstų įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
kefyro 1 stiklinė
majonezo 250 g
kiaušiniai 2 vnt
miltų 2 stiklinė
kepimo miltelių 1 šaukštelis
Įdarui:
margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas
kopūsto 600 g
svogūnas 1 vnt
pomidorų padažo 2 šaukštai
druska ir pipirai
Paruošimas:
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą.

Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą.

Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą.

Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 - 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.