Pyragas su kopūstų įdaru
Ingredientai:
Tešlai:
kefyro 1 stiklinė
majonezo 250 g
kiaušiniai 2 vnt
miltų 2 stiklinė
kepimo miltelių 1 šaukštelis
Įdarui:
margarino VILNIUS kepiniams 1 šaukštas
kopūsto 600 g
svogūnas 1 vnt
pomidorų padažo 2 šaukštai
druska ir pipirai
Paruošimas:
Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą.

Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą.

Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą.

Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 - 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.

PANAŠŪS RECEPTAI