Mielinės bandelės "Minkštutės"
Ingredientai:
pieno 1 l
šviežių mielių 1 pakelis
druskos 1 šaukštelis
cukraus 1,25 stiklinė
kepimo miltelių 1 pakelis
vanilinio cukraus 1 pakelis
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
taukų 60 - 70 g
miltų 1,5 - 2 kg
Augalinis aliejus
Paruošimas:
Margariną ir taukus ištirpiname, supilame pieną ir išmaišome. Suberiame druską, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, mieles, įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus ir viską gerai sumaišome, maišyti reikėtų gan ilgai, apie 20 minučių.

Suberiame miltus ir išminkome, paliekame 10 - 15 minučių pastovėti, tada perminkome, apibarstome miltais ir paliekame kilti 1 valandą.

Formuojame bandeles, dedame ė kepimo indą, galima apibarstyti norimais priedais ir paliekame dar pakilti. Aptepame kiaušinio plakiniu.

Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 15 - 20 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.