Batonas su sūriu
Ingredientai:
mielių 5 g
cukraus 30 g
margarino VILNIUS kepiniams 20 g
kedro riešutų 30 g
kvietinių miltų 500 g
šaukštelio druskos 0,5 šaukštelio
sūrio 120 g
Paruošimas:
Sumaišykite visus sausus ingredientus - tai yra mieles, miltus, druską ir cukrų. Viduryje padarykite duobutę, į kurią supilkite ištirpintą margariną ir pamažu pilkite vandens, minkykite tešlą, Ji turi nelipti prie rankų. Aptepkite aliejumi ir palikite kilti apie 60 minučių

Padvigubėjusią tešlą gerai perminkome ir iškočiojame. Sūrį susitarkuojame stambia tarka. Dalį sūrio paliekame apibarstimui, o kitą dedame ant iškočiotos tešlos. Tešlą susukame į ritinį, kurį apibarstome sūriu ir kedro riešutais.

Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 30 - 45 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.