Bulka pasaga
Ingredientai:
miltų 2,5 stiklinės
sausų mielių 1 valgomasis šaukštas
pieno 0,5 stiklinės
cukraus 4 šaukštai
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Druska
kiaušinių tryniai 3 vnt
Cukruoti vaisiai, razinos, žievelės ar kita
Paruošimas:
Mielės išmaišomos su šiltu pienu. Dedama šaukštas cukraus ir 2 šaukštai miltų, išmaišoma ir paliekama pastovėti 15 minučių.

Sudedama likęs cukrus, ištirpintas margarinas, druska bei vaisiai, razinos ar žievelės. Viskas gerai išmaišoma ir sudedama palaipsniui išsijoti miltai. Minkoma tešla, jei limpa prie rankų, jas išsitepkite aliejumi. Tešla paliekama padvigubėti apie 1 valandą laiko.

Formuojama norimo dydžio bulka, aptepama kiaušinio plakiniu ir apibarstoma cukrumi.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki ko taps auksinės rudos spalvos.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.