Bandelės laiveliai
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 0,5 kg
mielių 30 g
šilto pieno 0,25 l
margarino VILNIUS kepiniams 60 g
kiaušinis 1 vnt
Įdarui:
česnako galva 1
margarino VILNIUS kepiniams 75 g
varškės 200 g
sūrio 200 g
kiaušinis 1 vnt
miltų 1 valgomasis šaukštas
druskos 0,5 arbatinio šaukštelio
smulkintų žalumynų 1 sauja
Paruošimas:
Mielės ištirpinkite su šiltu pienu ir 3 šaukštais cukraus. Paliekame pastovėti. Išplakite kiaušinius, tirpintu margarinu ir druska. Supilkite mieles ir išmaišykite. Suberkite išsijotus miltus ir minkykite tešlą. Ją palikite uždengtą drėgnu rankšluosčiu kilti.

Česnakus susmulkinkite ir pakepinkite ant margarino. Sumaišyti varškę su kiaušiniu, sūriu ir likusiu margarinu, druska bei miltais. Taip pat supilkite česnakus.

Tešlą iškočiokite, supjaustykite ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite įdaro, suvyniokite ir apibarstykite žolelėmis.

Kepkite 200 C laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.