Duona su spanguolėmis
Ingredientai:
miltų 3 stiklinės
spanguolių sulčių 7 šaukštai
spanguolių (šviežių) 0,5 stiklinės
ploni griežinėliai apelsinų 2 vnt
pieno 12 šaukštai
margarino VILNIUS kepiniams 1 valgomasis šaukštas
sausų mielių 1,5 šaukštelio
cukraus 2 šaukštai
druskos 1,5 šaukštelio
Paruošimas:
Supilkite į indą spanguolių sulis, pieną ir maišykite. Pridėkite miltų, mielių, cukraus ir druskos. Gerai sumaišykite. Pridėkite margarino ir maišykite dar kartą. Išminkytą tešlą padėkite pusvalandžiui į šiltą vietą, kad pakiltų.

Tada vėl minkykite, sudėkite spanguoles. Ištepkite kepimo formą margarinų, dėkite tešlą ir ją papuoškite spanguolėmis, apelsino griežinėliais.

Kepkite, kol gražiai paruduos. Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.