Duona su spanguolėmis
Ingredientai:
miltų 3 stiklinės
spanguolių sulčių 7 šaukštai
spanguolių (šviežių) 0,5 stiklinės
ploni griežinėliai apelsinų 2 vnt
pieno 12 šaukštai
margarino VILNIUS kepiniams 1 valgomasis šaukštas
sausų mielių 1,5 šaukštelio
cukraus 2 šaukštai
druskos 1,5 šaukštelio
Paruošimas:
Supilkite į indą spanguolių sulis, pieną ir maišykite. Pridėkite miltų, mielių, cukraus ir druskos. Gerai sumaišykite. Pridėkite margarino ir maišykite dar kartą. Išminkytą tešlą padėkite pusvalandžiui į šiltą vietą, kad pakiltų.

Tada vėl minkykite, sudėkite spanguoles. Ištepkite kepimo formą margarinų, dėkite tešlą ir ją papuoškite spanguolėmis, apelsino griežinėliais.

Kepkite, kol gražiai paruduos. Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI