Braškių ir persikų pyragas
Ingredientai:
Pyragui:
kiaušiniai 4 vnt
margarino VILNIUS kepiniams 80 g
cukraus 90 g
miltų 175 g
kepimo miltelių 5 g
persikas 1 vnt
braškių 150 g
vanilinio cukraus 1 a.š.
Padažui:
pieno 75 ml
baltojo šokolado 100 g
Paruošimas:
Ištirpinkite margariną ir leiskite atvėsti. Suplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, sudėkite margariną ir išmaišykite. Sudėkite miltus ir kepimo miltelius, vėl viską išmaišykite. Supjaustykite persikus ir kartu su braškėmis sumeskite į tešlą.

Supilkite tešlą į margarinu išteptą kepimo formą ir kepkite 35-40 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Ištirpinkite baltąjį šokoladą ant mažos ugnies, supilkite pieną ir turėsite skanų padažą, kuriuo galėsite aplieti pyragą.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.