Sausainiai su kremu ir uogiene
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 180 g
cukraus 125 ml
kiaušinis 1 vnt
vanilės 5 ml
kvietinių miltų 480 ml
kepimo miltelių 1 šaukštelis
kokoso 125 ml
Įdarui:
margarino VILNIUS kepiniams 60 g
cukraus pudros 180 ml
vanilės 3 ml
pieno 10 ml
aviečių uogienės
Paruošimas:
Margarinas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, vanilė, gerai išmaišoma. Suberkite kepimo miltelius, persijotus miltus bei kokoso drožles, gerai išmaišykite. Tešlą dalinkite į mažus gabaliukus, kuriuos dėkite ant kepimo formos ištiestos kepimo popieriumi. Šakute šiek tiek paspauskite, kad būtų plokštesni.

Kepkite 180 ° C temperatūroje 10 - 15 minučių iki auksinės rudos spalvos.

Margarinas išsukamas su cukraus pudra bei vanile. Supilamas pienas ir masį gerai išmaišoma. Šios masės dedama ant vienos sausainio plokščios pusės, tada dedama uogienės ir kitas sausainis, šiek tiek apspaudžiama ir paliekama pastovėti.

Skanaus.

PANAŠŪS RECEPTAI