Itališkas braškių pyragas
Ingredientai:
miltų 1,5 stiklinės
kepimo miltelių 1,5 a.š.
druskos 1 žiupsnelis
cinamono 1 a.š.
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
cukraus 0,75 stiklinės
kiaušiniai 2 vnt
šilto pieno 2 šaukštai
braškių 200 - 300 g
cukraus pudros (pabarstymui)
Paruošimas:
Dubenyje sumaišome išsijotus miltus, druską, cinamoną ir kepimo miltelius. Atskirai suplakame lydytą margariną ir cukrų, iki purios baltos masės. Supilame pieną, kiaušinius ir viską išplakame. Skystą masę sumaišome su sausų ingredientų mišiniu ir pilame į riebalais išteptą kepimo formą. Ant viršaus uždedame per pusę perpjautų braškių ir įstumiame giliau į tešlą.

Kepame 30 - 40 min., iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą pyragą pabarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.