Braskių pyragas Nr.1
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros 150 g
miltų 220 g
kepimo miltelių 1,5 šaukštelis
cukraus 200 g
druskos 1 žiupsnelis
kiaušinis 1 vnt
pieno 120 ml
vanilinio cukraus 1 šaukštelis
braškių 300-400 g
Paruošimas:
Sumaišiau miltus su druska ir kepimo milteliais.

Margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniu išplakiau iki vientisos masės.

Įmaišiau miltus, po truputį pildama ir pieną.

Tešlą supyliau į 26 cm skersmens kepimo formą, išteptą aliejumi. Ant viršaus sudėjau supjaustytas braškes.

Kepiau 180 C orkaitėje 10 min. Po to temperatūrą sumažinau iki 160 C ir kepiau dar apie 50 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.