Kokosiniai sausainiai su vyšnia
Ingredientai:
kvietinių miltų 450 ml
kukurūzų miltų 75 ml
cukraus pudros 125 ml
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
kokoso drožlių 250 ml
vyšnios
Paruošimas:
Miltus tiek kvietinius, tiek kukurūzų persijojame, sumaišome su cukraus pudrą ir sukame kartu su margarinu. Minkome iki vientisos masės, sukočiojame į ritinį ir dedame į šaldytuvą valandai laiko.

Tešlą supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Juos apvoliojame kokoso drožlėse, ant viršaus dedame vyšnią.

Kepame 150 C laipsnių temperatūroje 15 minučių, iki kol paruduos.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.