Cinamoninės bandelės su riešutais ir razinomis
Ingredientai:
Tešlai:
kiaušinis 1 vnt
vandens 1,25 stiklinės
kvietinių miltų 4,25 stiklinės
cukraus 0,5 stiklinės
druskos 2 šaukšteliai
pieno miltelių 2 šaukštai
augalinio aliejaus 5 šaukštai
mielių 2,5 šaukštelio
Įdarui:
margarino VILNIUS kepiniams 0,5 stiklinės
cukraus 0,5 stiklinės
cinamono 3 šaukštai
riešutų 0,3 stiklinės
razinų 0,3 stiklinės
Pabarstymui:
cukraus 0,7
pieno 0,25
margarino VILNIUS kepiniams 1
vanilinio cukraus 1
Paruošimas:
Iš tešlai skirtų ingredientų suminkome tešlą, kurią paliekame padvigubėti.

Tirpintą margariną sumaišome su razinomis, riešutais ir cinamonu. Šį įdarą pilame ant iškočiotos tešlos ir susukame į ritinį. Jį supjaustome gabaliukais, kuriuos dedame į kepimo formą išteptą margarinu. Paliekame vėl padvigubėti.

Kepame orkaitėje iki 180 ° C laipsnių apie 25 - 30 minučių. Iškepusias bandeles aptepame tirpinto margarino, pieno ir cukraus mišiniu. Dar šauname į orkaitę 5 minutėms.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.