Grūdų sausainiukai
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 185 g
kvietinių dribsnių 250 ml
kokoso drožlių 250 ml
avižinių dribsnių 250 ml
kvietinių miltų 125 ml
cukraus 125 ml
sezamo sėklų 60 ml
medaus 15 ml
kiaušinis 1 vnt
Paruošimas:
Sumaišykite visus ingredientus į dubenėlį ir gerai suminkykite. Šaukšto pagalba formuokite tešlos rutuliukus. Juos dėkite į kepimo formą išteptą margarinu. Šiek tiek suplokite. Kepkite 170 C laipsnių temperatūroje apie 10 - 12 minučių, iki auksinės rudos spalvos.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.