Trupiniuotis su vyšniomis
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 120 g
miltų 220 g
malto cinamono 1/2 šaukštelio
druskos 1 žiupsnelis
kepimo miltelių 1/4 šaukštelio
rudojo cukraus 100 g
baltojo cukraus 50 g
kiaušinio trynys 1 vnt
migdolų 120 g
vyšnių, be kauliukų 200 g
Paruošimas:
Margariną išsukame su cukrumi (ruduoju ir paprastu). Įmaišome kiaušinio trynį, cinamoną ir druską.

Suberiame miltus, kepimo miltelius.

Tešlą išminkome kartu su kapotais migdolais.

Pasiliekame šiek tiek tešlos pyrago viršui užtarkuoti, o likusią tešlą sudedame į kepimo formą.

Ant tešlos sudedame vyšnias ir užtarkuojame likusios tešlos.

Kepame iki 180 C orkaitėje apie 25-30 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.