Trupininis pyragas su agrastais
Ingredientai:
Pyragui:
agrastų su vyšniomis 800 g
migdolų drožlių 70 g
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
cukraus pudros 200 g
kiaušiniai 4 vnt
miltų 250 g
kepimo miltelių 1 rbatinis šaukštelis
Trupiniams:
miltų 150 g
margarino VILNIUS kepiniams 75 g
cukraus 75 g
Paruošimas:
Pasiruošiame trupinius. Margariną ištirpiname ir sumaišome su cukrumi. Beriame miltus ir trupiname tarp rankų. Dedame į šaldytuvą ir pereiname prie pyrago.

Tirpintą, atvėsintą margariną sumaišome su cukrumi ir maišome labai gerai apie 8 minutes. Mušame po vieną kiaušinį, kiekvieną kart gerai išmaišant. Beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir vėl gerai išmaišome tešlą. Ją pilame į kepimo formą išteptą riebalais. Pilame smulkintas uogas ir užbarstome tešlos trupinių.

Kepame įkietintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 60 - 70 minučių. Iškepusį pyragą apibarstome miltiniu cukrumi.

 

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.