Avižinis bananų pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 200 g
avižinių dribsnių 300 g
druskos 1/2 šaukštelio
sodos 1/4 šaukštelio
margarino VILNIUS kepiniams, kambario temperatūros 120 g
rudojo cukraus (galima naudoti ir paprastą cukrų) 180 g
kiaušiniai 2 vnt
dideli bananai 2 vnt
Trupiniams:
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
riešutų (kokių norisi) 70 g
cukraus 2 šaukštai
cinamono 1 šaukštelis
Paruošimas:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, druską, kepimo soda ir avižinius dribsnius.

Kitame dubenyje suplakite margariną su cukrumi. Pridėkite kiaušinius ir išmaišykite.

Sutrinkite bananus, kad gautųsi tyrelė.

Viską sumaišykite.

Supilkite į kepimo formą. Viršų pabarstykite trupiniais t.y. sausus produktus trupiniams sumaišykite su ištirpintu margarinu.

Kepkite 40-45 min. orkaitėje (180 C).

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.