Persikų pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 120 g
cukraus 120 g
kiaušiniai 3 vnt
miltų 200 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
druskos 1 žiupsnelis
vanilinio cukraus 1 šaukštas
persikai 3 vnt
cinamono 0,5 šaukštelio
kapotų migdolų be žievelės 3 šaukštai
Paruošimas:
Margariną palaikykite kambario temperatūroje ir jau suminkštėjusį sumaišykite su cukrumi. Įmaišykite gerai išplaktus kiaušinius.

Suberkite miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Išmaišykite iki vientisos masės.

Persikus perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Persikus įmaišykite į tešlą.

Tešlą sudėkite į kepimo skardą (26 cm). Viršų pabarstykite cinamonu ir migdolais. Viršų taip pat galite pabarstyti cukrumi, jei mėgstate saldžiau.

Persikų pyragą kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Skanaus :)

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.