Šokoladinis pyragas su migdolais
Ingredientai:
Pyrago viršui:
migdolų 170 g
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
medaus 80 g
rudojo cukraus 150 g
Tešlai:
miltų 200 g
kakavos miltelių 75 g
sodos 1 šaukštelis
margarino VILNIUS kepiniams 110 g
cukraus 200 g
vanilinio cukraus 2 šaukšteliai
kiaušiniai 3 vnt.
rauginto pieno arba pasukų 250 ml
Paruošimas:
Migdolus susmulkinkite ir sumaišykite su margarinu, medumi ir ruduoju cukrumi.

Šia mase išklokite paruoštos kepimo formos dugną. Kepimo formą ištepkite riebalais: margarinu, aliejumi ar pan.

Miltus persijojame su kakava, cukrumi, vaniliniu cukrumi.

Kiaušinius išplakame su margarinu. Sumaišome su pasukomis ir soda, suberiame miltų mišinį.

Tešlą supilame į kepimo formą.

Pyragą reikėtų kepti apie 50 min. iki 180 laipsnių orkaitėje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.