Rabarbarų pyragas
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
cukraus 100 g
kepimo miltelių 1,5 šaukštelio
miltų 200 g
kiaušiniai 2 vnt.
Įdarui:
grietinės 200 g
cukraus 80 g
rabarbarų 400 g
migdolų drožlių 50 g
Paruošimas:
Margariną išsukame su cukrumi iki purios masės. Dedame kiaušinių trynius, išmaišome. Suberiame miltų ir kepimo miltelių mišinį, išminkome tešlą. Ją dedame į kepimo formą (kraštus padarome aukštesnius).

Nuplauname ir nulupame rabarbarus, nusausiname ir supjaustome gabaliukais. Juos išdėliojame ant tešlos. Užpilame grietinės ir cukraus mišiniu. Apibarstome migdolų drožlėmis.

Kepame 180 C laipsnių orkaitėje 25 minutes.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.