Avižiniai sausainiai su riešutais
Ingredientai:
miltų 250 g
cukraus 200 g
avižinių dribsnių 150 g
sodos 0,5 a.š.
medaus 1 šaukštas
kiaušiniai 2 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
riešutų 6 saujos
Paruošimas:
Dribsnius sumaišome su miltais, kiaušiniais ir medumi. Ištirpiname margariną, supilame ant masės ir viską išmaišome.

Supilame cukrų, actu nugesintą sodą ir suberiame smulkiai pjaustytus riešutus (gali būti razinos, cukruoti vaisiai).

Viską išminkome, suformuojame kamuoliukus ir juos truputį paplojame, kad būtų plokštesni.

Ištepame skardą margarinu ir dedame kepti sausainius, 180 laipsnių temperatūroje, kol pasidarys auksinės spalvos.

PANAŠŪS RECEPTAI