Spanguolių keksiukai
Ingredientai:
miltų 160 g
margarino VILNIUS kepiniams 120 g
kiaušiniai 3 vnt
cukraus 150 g
vanilinio cukraus 10 g
kokoso drožlių 50 g
baltojo šokolado 70 g
citrinos žievelių 2 šaukštai
spanguolių 350 g
druskos 2 žiupsneliai
kepimo miltelių 0,5 a.š.
cukraus pudros (pabarstymui)
Paruošimas:
Miltus išsijojame su druska ir kepimo milteliais.

Išlydytą margariną sumaišome su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Sudedame citrinos žieveles, kokoso drožles ir smulkiai tarkuotą šokoladą.

Tada supilame išsijotus miltus ir viską gerai išmaišome.

Į tešlą suberiame nuplautas ir nusausintas spanguoles ir vėl maišome.

Supilstome tešlą į margarinu išteptas keksiukų formeles ir kepame 20 min. 180 C temperatūroje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.