Prancūziškas pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 150 g
cukraus pudros 120 g
kiaušinis 1 vnt.
kiaušinių tryniai 3 vnt.
miltų 140 g
Paruošimas:
Ištirpintą margariną suplakame su cukraus pudra, kiaušiniu ir kiaušinių tryniais. Supilame miltus ir viską gerai išmaišome. Paįvairinimui galima dėti riešutų arba uogų.

Tešlą supilame į margarinu išteptą ir miltais pabarstytą kepimo formą ir paliekame šaldytuve per naktį.

Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 40 min.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.