Bulka Saulė su abrikosais
Ingredientai:
kvietinių miltų 250 g
margarino VILNIUS kepiniams 50 g
mielių 0,5 pakelio
abrikosų uogienės 2 šaukštai
džiovintų abrikosų 100 g
šilto pieno 0,5 stiklinės
cukraus 1 šaukštas
druskos 1 žiupsnelis
saulėgrąžos
Paruošimas:
Labai svarbu gerai išmaišyti, nepagailėkit laiko. Pradėkite nuo margarino. Jį ištirpinkite. Mieles sumaišykite su šiltu pienu ir cukrumi. Kai šiek tiek pastovi, sumaišykite su margarinu, berkite druskos, pilkit uogienę ir išmaišykit. Suberkite miltus ir džiovintus abrikosus. Gerai minkykite. Tešlą padalinkite į 6 dalis ir jas suminkykite į kamuolius ir dėkite į kepimo formą, išteptą aliejumi. Apibarstykite saulėgrąžomis.

Palikite dar pakilti. Ir kepkite 190 C laipsnių temperatūroje 30 minučių, kol gražiai paruduoja.

PANAŠŪS RECEPTAI