Šokoladiniai keksiukai
Ingredientai:
Tešlai:
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
juodojo šokolado 100 g
cukraus 30 g
kiaušiniai 3 vnt
kvietinių miltų 50 g
kepimo miltelių 5 g
Įdarui:
žemės riešutų sviesto 130 g
cukraus pudros 50 g
Paruošimas:
Margariną ir šokoladą ištirpinkite virš silpnos ugnies (atskirai).

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir palengva maišydami supilkite šokoladą. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišykite.

Žemės riešutų sviestą sumaišykite su margarinu ir cukraus pudra.

Į keksiukų formeles dedame šaukštą tešlos, tada arbatinį šaukštelį įdaro ir vėl tešlos.

Kepame 7-10 min., 200 laipsnių temperatūroje.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.