Kavos pyragas su kremu
Ingredientai:
Tešlai:
tirpios kavos 1 šaukštelis
kvietinių miltų 150 g
kakavos 25 g
kepimo miltelių 1,5 šaukštelio
margarino VILNIUS kepiniams 175 g
cukraus 170 g
kiaušiniai 3 vnt.
pieno 3 šaukštai
Kremui:
grietinėlės 400 ml
miltinio cukraus 2 šaukštai
tirpios kavos 1 šaukštas
Paruošimas:
Kepimo milteliai sumaišomi su išsijotais miltais ir kakava. Dedamas margarinas, kiaušiniai, cukrus ir ištirpinta karštame vandenyje ir atvėsinta kava. Viskas gerai maišoma apie 2 minutes. Prireikus įpilame šiek tiek pieno, kad masė taptų vientisa. Tešlą dedame į kepimo formą ir kepame apie 45 minutes.

Iškepęs pyragas atvėsinamas ir padalinamas į dvi dalis.

Ruošiamas kremas, grietinėlė išmaišoma kartu su cukrumi ir šaukštu ištirpintos kavos.

Biskvitai pertepami kremu, viršus taip pat aptepamas. Papuošiama šokolado drožlėm ir kava.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.