Šokolado ir migdolų pyragas
Ingredientai:
karčiojo šokolado 50 g
margarino VILNIUS kepiniams 75 g
kvietinių miltų 25 g
migdolų 75 g
cukraus 50 g
romo 1 šaukštas
kiaušiniai 2 vnt.
vyšnių be kauliukų 80 g
cukraus pudros (pabarstymui)
Paruošimas:
Margariną ir šokoladą ištirpiname ant silpnos ugnies ir sumaišome su cukrumi bei romu.

Susmulkiname migdolus ir suberiame į šokolado-margarino masę. Supilame miltus ir gerai išmaišome.

Išplakame kiaušinius ir supilame į tešlą.

Pagamintą masę pilame į nedidelį, margarinu išteptą, kepimo indą ir ant viršaus uždedame vyšnių.

Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 25 min. Leidžiame atvėsti ir pabarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.