Pyragas su ananasais ir kokosais
Ingredientai:
Tešlai:
miltų 350 g
kepimo miltelių 10 g
cukraus 180 g
kiaušiniai 5 vnt
margarino VILNIUS kepiniams 200 g
ananasų sulčių 150 ml
Įdarui:
margarino VILNIUS kepiniams 120g g
miltų 150 g
cukraus 80 g
druskos 1 žiupsnelis
kokoso drožlių 110 g
Konservuotų ananasų
Paruošimas:
Sumaišome visus tešlai skirtus ingredientus ir tešlą supilame į kepimo formą. Ant viršaus išdėliojama ananasai. Tada padarome kremą, viską sumaišome ir užpilame ant ananasų, galima dar vieną sluoksnį dėti ananasų, kas mėgsta, tiesiog pirštus apsilaižys.

Kepame 180 laipsnių apie 30 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.