Vynuogių pyragas
Ingredientai:
Grietinėlei:
kiaušiniai 6 vnt. 35% riebumo grietinėlės 1 puodelis cukraus 1 puodelis citrinos sulčių, šviežiai spaustų 2 šaukštai vynuogių 200 g Tešlai: miltų 1 puodelis cukraus 0,25 puodelio druskos 0,5 šaukštelio margarino VILNIUS kepiniams 100 g kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Cukrų išsukame su kiaušiniu ir margarinu (kambario temperatūros). Įmaišome miltų ir druskos. Tešlą gerai išminkome.
Tešla išklojame kepimo formą: dugną ir šonus. Kiaušinius, skirtus grietinėlei, išplakame kartu su grietinėle, cukrumi ir citrinos sultimis. Į paruoštą kepimo formą supilame grietinėlę, ant viršaus sudedame vynuoges (perpjautas per pusę, be kauliukų) ir kepame pyragą 200 C orkaitėje apie 40-50 minučių.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2019 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|