Vynuogių pyragas
Ingredientai:
Grietinėlei:
kiaušiniai 6 vnt.
35% riebumo grietinėlės 1 puodelis
cukraus 1 puodelis
citrinos sulčių, šviežiai spaustų 2 šaukštai
vynuogių 200 g
Tešlai:
miltų 1 puodelis
cukraus 0,25 puodelio
druskos 0,5 šaukštelio
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Cukrų išsukame su kiaušiniu ir margarinu (kambario temperatūros). Įmaišome miltų ir druskos. Tešlą gerai išminkome.

Tešla išklojame kepimo formą: dugną ir šonus.

Kiaušinius, skirtus grietinėlei, išplakame kartu su grietinėle, cukrumi ir citrinos sultimis.

Į paruoštą kepimo formą supilame grietinėlę, ant viršaus sudedame vynuoges (perpjautas per pusę, be kauliukų) ir kepame pyragą 200 C orkaitėje apie 40-50 minučių.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.