Tortas su pistacijų riešutais
Aprašymas:
milteliais ir krakmolu. Šį mišinį suberkite į kiaušinių trynius ir išmaišykit. Supilkite tirpintą margariną ir pistacijas, galiausiai įmaišykite baltymų plakinį. Kepkite 20 - 30 minučių 180 - 200 C laipsnių temperatūroje.

Išsivirkite pudingą pagal nurodymus ant pakuotės, atvėsinkit. Supilkite ananasų sultis, tirpintą margariną, cukrų ir išmaišykite.

Paruoštu kremu pertepkite iškeptą biskvitą. Šiek tiek kremo pasilikite prilipdyti pistacijom. Tortą dėkite į šaldytuvą sustengti. Kai sustengs, aptepkite likusiu kremu ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.