Šokoladinis tortas Juodukas
Ingredientai:
kiaušiniai 6 vnt.
cukraus 300 g
kakavos 3 šaukštai
grietinės 150 g
miltų 300 g
margarino VILNIUS kepiniams 100 g
šokolado 250 g
Paruošimas:
Kiaušinius išplakiau su cukrumi. Įmaišiau grietinę, ištirpintą margariną. Subėriau kakavą, miltus ir išmaišiau.

Ant kepimo popieriaus suformavau 4 biskvitinis lakštus ir kepiau 180 C orkaitėje apie 20-25 min.

Kai biskvitai atvėso apipjausčiau juos pagal torto formos dugną ir ištepiau išlydytu šokoladu. Lakštus sudėjau vieną ant kito.

Tortą palikau šaldytuve kelioms valandoms.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.