Jogurtinis pyragas su rabarbarais
Ingredientai:
jogurto 200 ml
miltų 260 g
cukraus 200 g
kepimo miltelių 1,5 šaukštelio
kiaušiniai 3 vnt.
margarino VILNIUS kepiniams 200 ml
rabarbarų 400 g
Paruošimas:
Sumaišykite miltus su kitais sausais produktais. Margariną ištirpiname ir sumaišome su išplaktais kiaušiniais ir jogurtu. Tada sausus ingredientus sumaišome su skystų ingredientų mišiniu. Sumaišome iki vientisos masės. Supilame į kepimo indą ir išdėliojame supjaustytus rabarbarus.

Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 40 - 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.