Braškių pyragas Pegasas
Ingredientai:
kiaušiniai 4 vnt.
braškių 500 g
miltų 400 g
grietinė 100 g
margarino VILNIUS kepiniams 250 g
cukraus 250 g
sodos 0,5 šaukštelio
Paruošimas:
Kiaušinius išsukame su 100 g cukraus. Įmaišome margariną, sodą, miltus. Tešlą išminkome.

Kepimo indo dugną išklojame tešla. Šiek tiek tešlos pasiliekame ir pyrago viršui.

Ant tešlos sudedame nuplautas braškes.

Grietinę išplakame su likusiu (150 g) cukrumi ir sudedame ant braškių. Pyrago viršų padengiame likusia tešla.

Kepame iki 190 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.