Avietinis pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 120 g
cukraus 185 g
kiaušiniai 3 vnt.
miltų 200 g
kepimo miltelių 1 šaukštelis
grietinės 18% 250 g
šaldytų aviečių 250 g
miltinio cukraus
Paruošimas:
Trynius atskirk nuo baltymų ir ištrink su cukrumi. Supilk išlydytą margariną ir grietinę, vėl išmaišyk. Miltus su kepimo milteliais suberk į masę ir atsargiai išmaišyk. Galiausiai supilk išplaktus baltymus iki putų. Gautą vientisą masę supilk į kepimo formą, išteptą riebalais. Ant tešlos vidurio supilk atitirpintas uogas.

Kepk 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstyk cukraus pudra.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.