Avietinis pyragas
Ingredientai:
margarino VILNIUS kepiniams 120 g
cukraus 185 g kiaušiniai 3 vnt. miltų 200 g kepimo miltelių 1 šaukštelis grietinės 18% 250 g šaldytų aviečių 250 g miltinio cukraus
Paruošimas:
Trynius atskirk nuo baltymų ir ištrink su cukrumi. Supilk išlydytą margariną ir grietinę, vėl išmaišyk. Miltus su kepimo milteliais suberk į masę ir atsargiai išmaišyk. Galiausiai supilk išplaktus baltymus iki putų. Gautą vientisą masę supilk į kepimo formą, išteptą riebalais. Ant tešlos vidurio supilk atitirpintas uogas.
Kepk 180 C laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą apibarstyk cukraus pudra.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|