Margarinas VILNIUS kepiniams140 gMiltų200 gKepimo miltelių0.5 arbat. šaukštel.Cukraus50 gDruskos0.5 arbat. šaukštel.Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.Kakavos2 valg. šaukšt.Kiaušinių3 vnt.Kondensuoto pieno150 g
Margariną ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite. Po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišykit. Miltus sumaišykit su kepimo milteliais ir padalinkit pusiau. Taip pat padalinkit kiaušinių masę, į vieną iš jų įdėkit kakavos. Dėkite į margarinu išteptą formą. Mediniu pagaliuku maišykit abi tešlas. Skanaus :)
Sumaišome miltus su cukrumi ir druska. Šaltą margariną supjaustome ir sudedam į miltus. Kapojame peiliu kol margarinas apsivelia miltais. Įmušam kiaušinį, įdedam grietinę. Minkome į viską į vieną rutulį.Pasiruošiam įdarą. Iškočiojam vienodus rutuliukus, dedam įdarą ir gražiai užlankstom. Kepam kol paruduoja. Skanaus :)
Sumaišykite grietinę su soda, supilkite į miltus. Margariną ištirpinkite ir pilkite į miltus. Supilkite aliejų. Minkykite tešlą. Jei tešla limpa, įberkite miltų. Tešla labai minkšta, maloni ir glotni. Iškočiokite ir kepkite ką sugalvosite. Aš kepiau mini picas :)
Margarinas VILNIUS kepiniams50 gKiaušiniai5 vnt.Cukrus125 gMiltai125 gCitrina1 vnt.Kepimo milteliai1 arbat. šaukštel.Druska1 truputisKondensuotas pienas1 ind.Margarinas VILNIUS kepiniams180 gGrietinėlė450 gGrietinėlės standiklio2 pakelisKokoso drožlės50 g
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trunių. Į baltymus išspauskite citrinos sulčių, suberkite pusę kiekio cukraus. Paplakite. Kiaušinių trynius plakite su likusiu cukrumi ir citrinos žievele apie 8 min. Tada šiek tiek baltymų masės sumaišykite su tryniais, įsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įmaišykite likusius baltymus. Tešlą labai atsargiai krėskite į margarinu pateptą kepimo formą. Dėkite kepti į iki 180°C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 35 min. Jokiu būdu nevarstykite durelių! Grietinėlę šiek tiek paplakti, supilti grietinėlės standiklį ir išplakti iki standumo. Padėti į šaldytuvą. Kambario temperatūros margariną išsukti su kondensuotu pienu (šiuos produktus geriausia per naktį palaikyti toje pačioje kambario temperatūros vietoje). Supilti kokoso drožles, gerai išmaišyti. Paruoštą masę pusvalandžiui padėti į šaldytuvą. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudėti į grietinėlę ir šias mases išplakti iki vientisos konsistencijos. Biskvitus pertepkite paruoštu kremu.
Margarinas VILNIUS kepiniams140 gMiltų200 gKepimo miltelių0.5 arbat. šaukštel.Cukraus50 gDruskos0.5 arbat. šaukštel.Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.Kakavos2 valg. šaukšt.Kiaušinių3 vnt.Kondensuoto pieno150 g
Margariną ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite. Po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišykit. Miltus sumaišykit su kepimo milteliais ir padalinkit pusiau. Taip pat padalinkit kiaušinių masę, į vieną iš jų įdėkit kakavos. Dėkite į margarinu išteptą formą. Mediniu pagaliuku maišykit abi tešlas. Skanaus :)
Margarinas VILNIUS kepiniams375 gMiltų500 gDruskos2 arbat. šaukštel.Šalto vandens250 ml
Į dubenį persijokite miltus ir druską. Miltų viduryje padarykite įdubimą, supilkite vandenį, ištirpintą ir atvėsintą margariną. Margarino jums reikės apie 70gr. Imdami po truputį miltų iš kraštų užmaišykite tešlą. Išimkite tešlą iš dubens ir keletą kartų perminkykite. Suformuokite rutulį, jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Dėkite margariną tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir kočėlu išmuškite iki 1cm storio (jei reikia, rankomis formuokite margarino kraštus, kad gautųsi stačiakampis). Padėkite į šaldytuvą. Išimkite tešlą iš dubens ir padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kiek atlenkite kiekvieną tešlos kampą ir kočėlu iškočiokite, kol turėsite kažką panašaus į keturlapį dobilą (tešlos vidurys turėtų būti kiek storesnis nei kraštai). Į tešlos centrą dėkite išmuštą margariną. Užlankstykite tešlos kraštus, kad visiškai jį paslėptų.Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą, maždaug 7-8 mm storio stačiakampį. Sulankstykite tešlą į tris dalis. Suvyniokite tešlą į virtuvinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent 30 minučių. Tai pakartokite kelis kartus. Aš tešlą susipjausčiau juostelėmis, jas susukau. Kepkite 15-20min, iki 220 C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus :)
Margarinas VILNIUS kepiniams375 gMiltai500 gDruska1 žiups.Šaltas vanduo250 ml
Į dubenį persijokite miltus ir druską. Miltų viduryje padarykite įdubimą, supilkite vandenį, ištirpintą ir atvėsintą margariną. Margarino jums reikės apie 70gr. Imdami po truputį miltų iš kraštų užmaišykite tešlą. Išimkite tešlą iš dubens ir keletą kartų perminkykite. Suformuokite rutulį, jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Dėkite margariną tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir kočėlu išmuškite iki 1cm storio (jei reikia, rankomis formuokite margarino kraštus, kad gautųsi stačiakampis). Padėkite į šaldytuvą. Išimkite tešlą iš dubens ir padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kiek atlenkite kiekvieną tešlos kampą ir kočėlu iškočiokite, kol turėsite kažką panašaus į keturlapį dobilą (tešlos vidurys turėtų būti kiek storesnis nei kraštai). Į tešlos centrą dėkite išmuštą margariną. Užlankstykite tešlos kraštus, kad visiškai jį paslėptų.Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą, maždaug 7-8 mm storio stačiakampį. Sulankstykite tešlą į tris dalis. Suvyniokite tešlą į virtuvinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent 30 minučių. Tai pakartokite kelis kartus. Aš tešlą išočiojau ir įdėjau į formą. Kopūstus su svogūnais supjausčiau ir troškinau kol suminkštėjo.
Įdėjau pipirų, druskos. Šį įdarą sudėjau ant paruoštos tešlos. Užbėriau tarkuoto sūrio ir užpyliau grietinės bei kiaušinių plakiniu. Kepiau kol gražiai apskrudo. Skanaus :)
Margarinas VILNIUS kepiniams50 mlPieno250 mlSausų mielių7 gCukraus1 valg. šaukšt.Druskos1 arbat. šaukštel.Kiaušinių2 vnt.Aliejaus50 mlGrietinės50 mlMiltų0.5 kg
Pasigaminkite mielinę tešlą. Į ją įmaišykite džiovintus vaisius ar cukatus. Padalinkite tešlą į vienodus gabalėlius ir juos sudėkite į aliejumis išteptas formeles. Kepkite kol paruduos. Skanaus :)
Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą margariną išplakite mikseriu iki purumo. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite po vieną kiaušinį ir po kiekvieno gerai išplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykit į kiaušinių masę. Suberkite razinas. Kekso formą ištepkite margarinu. Supilkite tešlą. Kepkite iki 170°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus :)
Margarinas VILNIUS kepiniams35 gGrietinė70 gSoda0.5 arbat. šaukštel.Vanduo0.25 stikl.Aliejus1 arbat. šaukštel.Miltai300 g
Sumaišykite grietinę su soda, supilkite į miltus. Margariną ištirpinkite ir pilkite į miltus. Supilkite aliejų ir vandenį. Minkykite tešlą. Jei tešla limpa, įberkite miltų. Tešla labai minkšta, maloni ir glotni. Iškočiokite ir dėkite mėgstamus produktus. Skanaus :)