Norėdami dalyvauti projekte užsiregistruoti galite dviem būdais: prisijunkite per savo Facebook paskyrą, arba užpildykite registracijos formą.
Su taisyklėmis sutinku
Gauti su projektu susijusias naujienas el. paštu
Sėkmingai užsiregistravote. Dabar galite prisijungti
Norėdami dalyvauti projekte užsiregistruoti galite dviem būdais: prisijunkite per savo Facebook paskyrą, arba užpildykite registracijos formą.
Nurodykite el. paštą kuriuo registravotės ir Jūms atsiųsime naujus prisijungimo duomenis.
Nauji prisijungimo duomenys išiųsti nurodytų el. paštu.
5.427tšk. Justina Bičiukaitė 12 receptų
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Keksas 57  tšk.
Keksas57 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams140 g Miltų200 g Kepimo miltelių0.5 arbat. šaukštel. Cukraus50 g Druskos0.5 arbat. šaukštel. Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel. Kakavos2 valg. šaukšt. Kiaušinių3 vnt. Kondensuoto pieno150 g
Margariną ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite. Po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišykit. Miltus sumaišykit su kepimo milteliais ir padalinkit pusiau. Taip pat padalinkit kiaušinių masę, į vieną iš jų įdėkit kakavos. Dėkite į margarinu išteptą formą. Mediniu pagaliuku maišykit abi tešlas. Skanaus :)
Kapota tešla Kibinai Kibinai 53  tšk.
Kibinai53 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Cukraus1 valg. šaukšt. Mrgarinas Vilnius200 g Druska1 žiups. Miltai400 g Kiaušinis1 vnt. Grietinė2 valg. šaukšt.
Sumaišome miltus su cukrumi ir druska. Šaltą margariną supjaustome ir sudedam į miltus. Kapojame peiliu kol margarinas apsivelia miltais. Įmušam kiaušinį, įdedam grietinę. Minkome į viską į vieną rutulį.Pasiruošiam įdarą. Iškočiojam vienodus rutuliukus, dedam įdarą ir gražiai užlankstom. Kepam kol paruduoja. Skanaus :)
Picos tešla Miltiniai patiekalai Pica 47  tšk.
Pica47 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams35 g Grietinės70 g Sodos0.5 arbat. šaukštel. Miltų300 g Vandens0.25 stikl. Aliejaus1 arbat. šaukštel.
Sumaišykite grietinę su soda, supilkite į miltus. Margariną ištirpinkite ir pilkite į miltus. Supilkite aliejų. Minkykite tešlą. Jei tešla limpa, įberkite miltų. Tešla labai minkšta, maloni ir glotni. Iškočiokite ir kepkite ką sugalvosite. Aš kepiau mini picas :)
Mielinė tešla Bandelės Bandelės su cinamonu 40  tšk.
Bandelės su cinamonu40 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams50 ml Pieno250 ml Sausų mielių7 g Cukraus1 valg. šaukšt. Druskos1 arbat. šaukštel. Kiaušinių2 vnt. Aliejaus50 ml Grietinės50 ml Miltų0.5 kg
Paruoškite mielinę tešlą. Iškočiokite stačiakampį, patepkite tirpintu margarinu. Pabarstykite cinamonu ir cukrumu. Susukite ir supjaustykite. Kepkite kol paruduos. Skanaus :)
Biskvitinė tešla Tortai Rafaelo tortas 39  tšk.
Rafaelo tortas39 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams50 g Kiaušiniai5 vnt. Cukrus125 g Miltai125 g Citrina1 vnt. Kepimo milteliai1 arbat. šaukštel. Druska1 truputis Kondensuotas pienas1 ind. Margarinas VILNIUS kepiniams180 g Grietinėlė450 g Grietinėlės standiklio2 pakelis Kokoso drožlės50 g
Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trunių. Į baltymus išspauskite citrinos sulčių, suberkite pusę kiekio cukraus. Paplakite. Kiaušinių trynius plakite su likusiu cukrumi ir citrinos žievele apie 8 min. Tada šiek tiek baltymų masės sumaišykite su tryniais, įsijokite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, įmaišykite likusius baltymus. Tešlą labai atsargiai krėskite į margarinu pateptą kepimo formą. Dėkite kepti į iki 180°C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 35 min. Jokiu būdu nevarstykite durelių! Grietinėlę šiek tiek paplakti, supilti grietinėlės standiklį ir išplakti iki standumo. Padėti į šaldytuvą. Kambario temperatūros margariną išsukti su kondensuotu pienu (šiuos produktus geriausia per naktį palaikyti toje pačioje kambario temperatūros vietoje). Supilti kokoso drožles, gerai išmaišyti. Paruoštą masę pusvalandžiui padėti į šaldytuvą. Po pusvalandžio sviestinį kremą sudėti į grietinėlę ir šias mases išplakti iki vientisos konsistencijos. Biskvitus pertepkite paruoštu kremu.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Keksiukai 35  tšk.
Keksiukai35 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams140 g Miltų200 g Kepimo miltelių0.5 arbat. šaukštel. Cukraus50 g Druskos0.5 arbat. šaukštel. Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel. Kakavos2 valg. šaukšt. Kiaušinių3 vnt. Kondensuoto pieno150 g
Margariną ištrinkite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite. Po vieną muškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išmaišykit. Miltus sumaišykit su kepimo milteliais ir padalinkit pusiau. Taip pat padalinkit kiaušinių masę, į vieną iš jų įdėkit kakavos. Dėkite į margarinu išteptą formą. Mediniu pagaliuku maišykit abi tešlas. Skanaus :)
Sluoksniuota tešla Sausainiai Juostelės 30  tšk.
Juostelės30 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams375 g Miltų500 g Druskos2 arbat. šaukštel. Šalto vandens250 ml
Į dubenį persijokite miltus ir druską. Miltų viduryje padarykite įdubimą, supilkite vandenį, ištirpintą ir atvėsintą margariną. Margarino jums reikės apie 70gr. Imdami po truputį miltų iš kraštų užmaišykite tešlą. Išimkite tešlą iš dubens ir keletą kartų perminkykite. Suformuokite rutulį, jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Dėkite margariną tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir kočėlu išmuškite iki 1cm storio (jei reikia, rankomis formuokite margarino kraštus, kad gautųsi stačiakampis). Padėkite į šaldytuvą. Išimkite tešlą iš dubens ir padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kiek atlenkite kiekvieną tešlos kampą ir kočėlu iškočiokite, kol turėsite kažką panašaus į keturlapį dobilą (tešlos vidurys turėtų būti kiek storesnis nei kraštai). Į tešlos centrą dėkite išmuštą margariną. Užlankstykite tešlos kraštus, kad visiškai jį paslėptų.Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą, maždaug 7-8 mm storio stačiakampį. Sulankstykite tešlą į tris dalis. Suvyniokite tešlą į virtuvinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent 30 minučių. Tai pakartokite kelis kartus. Aš tešlą susipjausčiau juostelėmis, jas susukau. Kepkite 15-20min, iki 220 C įkaitintoje orkaitėje. Skanaus :)
Meduolinė tešla Sausainiai Meduoliukai 30  tšk.
Meduoliukai30 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams90 g Miltai300 g Kakava2 valg. šaukšt. Cukraus pudra1 valg. šaukšt. Meduolių prieskoniai1 arbat. šaukštel. Gesinta soda0.5 arbat. šaukštel. KIaušinis1 vnt. Medus2 valg. šaukšt. Šokoladas100 g Actas0.5 arbat. šaukštel.
Ištirpinkit margariną ir medų. Ištirpinkite šokoladą, įmuškite kiaušinį, sudėkit gesintą sodą. Miltus persijokite su kakava, cukraus pudra, meduolių prieskoniais. Užminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą. Suformuokite sausainius ir kepkite 15-20min. Skanaus :)
Sluoksniuota tešla Daržovių patiekalai Pyragas su kopūstais 29  tšk.
Pyragas su kopūstais29 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams375 g Miltai500 g Druska1 žiups. Šaltas vanduo250 ml
Į dubenį persijokite miltus ir druską. Miltų viduryje padarykite įdubimą, supilkite vandenį, ištirpintą ir atvėsintą margariną. Margarino jums reikės apie 70gr. Imdami po truputį miltų iš kraštų užmaišykite tešlą. Išimkite tešlą iš dubens ir keletą kartų perminkykite. Suformuokite rutulį, jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Dėkite margariną tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir kočėlu išmuškite iki 1cm storio (jei reikia, rankomis formuokite margarino kraštus, kad gautųsi stačiakampis). Padėkite į šaldytuvą. Išimkite tešlą iš dubens ir padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus. Kiek atlenkite kiekvieną tešlos kampą ir kočėlu iškočiokite, kol turėsite kažką panašaus į keturlapį dobilą (tešlos vidurys turėtų būti kiek storesnis nei kraštai). Į tešlos centrą dėkite išmuštą margariną. Užlankstykite tešlos kraštus, kad visiškai jį paslėptų.Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą, maždaug 7-8 mm storio stačiakampį. Sulankstykite tešlą į tris dalis. Suvyniokite tešlą į virtuvinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent 30 minučių. Tai pakartokite kelis kartus. Aš tešlą išočiojau ir įdėjau į formą. Kopūstus su svogūnais supjausčiau ir troškinau kol suminkštėjo. Įdėjau pipirų, druskos. Šį įdarą sudėjau ant paruoštos tešlos. Užbėriau tarkuoto sūrio ir užpyliau grietinės bei kiaušinių plakiniu. Kepiau kol gražiai apskrudo. Skanaus :)
Mielinė tešla Bandelės Bobelės 27  tšk.
Bobelės27 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams50 ml Pieno250 ml Sausų mielių7 g Cukraus1 valg. šaukšt. Druskos1 arbat. šaukštel. Kiaušinių2 vnt. Aliejaus50 ml Grietinės50 ml Miltų0.5 kg
Pasigaminkite mielinę tešlą. Į ją įmaišykite džiovintus vaisius ar cukatus. Padalinkite tešlą į vienodus gabalėlius ir juos sudėkite į aliejumis išteptas formeles. Kepkite kol paruduos. Skanaus :)
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Keksas 25  tšk.
Keksas25 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams120 g Miltai190 g Kepimo milteliai0.5 arbat. šaukštel. Cukrus50 g Vanilinis cukrus0.5 arbat. šaukštel. Druska0.5 arbat. šaukštel. Kiaušiniai3 vnt. Kondensuotas pienas200 g Razinos2 saujelė
Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą margariną išplakite mikseriu iki purumo. Supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite iki vientisos masės. Įmaišykite po vieną kiaušinį ir po kiekvieno gerai išplakite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykit į kiaušinių masę. Suberkite razinas. Kekso formą ištepkite margarinu. Supilkite tešlą. Kepkite iki 170°C įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus :)
Picos tešla Miltiniai patiekalai Pica 15  tšk.
Pica15 tšk.
Įvertink receptą
Justina427 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams35 g Grietinė70 g Soda0.5 arbat. šaukštel. Vanduo0.25 stikl. Aliejus1 arbat. šaukštel. Miltai300 g
Sumaišykite grietinę su soda, supilkite į miltus. Margariną ištirpinkite ir pilkite į miltus. Supilkite aliejų ir vandenį. Minkykite tešlą. Jei tešla limpa, įberkite miltų. Tešla labai minkšta, maloni ir glotni. Iškočiokite ir dėkite mėgstamus produktus. Skanaus :)
PROJEKTO ORGANIZATORIUS: