Ant didelės lentelės peiliu kapojame margariną su miltais.Kai jie pavirsta trupiniais,dedame pertrintą varškę ir grietinę,sumaišyta su soda.Toliau viską kapojame,kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškačiojame ir išspaudžiame iš jos 10cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį,o kitą įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį,o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę.Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. 220 temp kol gražiai pagelsta.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 gkepimo milteliai16 gkiaušiniai2 vnt.miltai250 gpienas100 gtamsios kakavos miltelių70 gjuodojo šokolado100 gcukrus100 g
Kiaušinius išplakti su cukrumi supilti pieną ištirpintą atvėsusį margarinąir gerai išmaišyti.Miltus išmaišyti su kakavos bei kepimo milteliais ir viską palaipsniui pilti į prieštai paruoštą masę.Viską gerai išmaišyti.Peiliu susmulkinti šokoladąir suberti į keksiukų masę.Margarinu ištepti keksiukų formeles ir jas pripildyti masę.Apibarstyti keksiukus trupintu šokoladu.Kepti 30min 200temp
Margarinas VILNIUS kepiniams250 gMiltų400 gCukraus250 gKakavos miltelių4 arbat. šaukštel.Vanilinio cukraus1 arbat. šaukštel.Kepimo miltelių1 arbat. šaukštel.Kiaušinių4 vnt.Juodos kavos100 ml
Margariną išsukite su cukrumi iki purios masės. Sudėkite kiaušinius ir dar kartą išsukite. Į masę supilkite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kavą ir kakavą. Viską gerai išmaišykite. Kepkite 20min, iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą sumaišome. Atskiriam baltymus nuo trynių. Baltymus išplakam iki labai standžių putų, kad apvertus dubenį neiškristų. Įmaišom 1/3 cukraus. Likusį cukrų plakam su tryniais, kol masė padvigubėja. Baltymų masę sumaišome su trynių mase. Suberiam miltų mišinį ir viską išmaišome. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, įpilam 1/3 tešlos, išlyginam ir kepam apie 10 min. 180 laipsnių orkaitėje. Išimame, dedame popieriumi į viršų. Kad popierius geriau nusiimtų, jį padrėkinkite. Taip pat iškepame dar 2 lakštus.
Pudingo miltelius išmaišykite pusėje stiklinės pieno. Likusį pieną užvirinkite, suberkite cukrų, įpilkite kavą bei pieną su pudingo milteliais. Pavirinkite maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Nukaiskite ir maišydami ataušinkit. Margariną išsukit iki purumo ir nesustodami sukti po šaukštą sudėkit pudingą. Kremą pašaldykit 1 val.
Jei reikia, kava aplaistykite torto biskvito papločius ir tada pertepkit atšalusiu kremu. Torto viršų bei šonus taip pat aptepkite kremu. Šaldykite dvi valandas.
Margarinas VILNIUS kepiniams175 gmedaus250 gcukraus250 gmiltai800 gkiaušinis1 vnt.vanduo50 gsoda1 arbat. šaukštel.prieskoniai(cinamonas,malti gvazdikėliai)25 g
Medus su cukrumi ir margarinu (nuolat maišant) kaitinami, kol cukrus visiškai ištirpsta.Tada nukeliama nuo ugnies ir ataušinama.
Į medaus mišinį įmušamas kiaušinis, dedama prieskonius, sodą (nugesintą citrinos rūgštimi ir vandeniu). Viskas išmaišoma ir beriami miltai. Tešla turi būti pakankamai kieta, nelipti.Tešla uždengiama ir laikoma šaltai.
Paruošta tešla iškočiojama 0,5 cm storio lakštais. Išspaudžiamos įvairios figūros. Kepama 15 -18 minučių 200°C temperatūros orkaitėje. Meduoliai puošiami glajumi (1 kiaušinio baltymas sumaišomas su 150 g cukraus pudros).
Medus kelis kartus pakaitinimas dubenėlyje,kad patamsėtų.Tryniai ištrinami su cukrumi ir į juos supilimas atvėsintas medus,prieskoniai,grietinėje išmaišyta soda,miltai.Tešla supilama įtorto formą ir kepama 30min 200 temp
Varškė kremui pertrinama per sietelį.Supilimas pienas,suberiamas cukrus,įdedama tarkuotos apelsino žievelės,išbrinkusi ir ištirpinta želatina.Želatina brinkinama sultyse,o jeigu jų nėra-vandenyje.
Atvėsęs meduolis perpjaunamas i 3 dalis,sutepamas vos pradėjusia stingti varškės mase ir laikomas šaltai,kol kremas sustings.
Apliejamas šokoladu apibarstom kokosų drožlėm.
Margarinas VILNIUS kepiniams375 gmiltų500 gdtuskos2 arbat. šaukštel.vandens šalto250 mlmargarino vilniaus ištirpinto75 gananasų1 ind.cukraus pudra3 valg. šaukšt.abrikosai1 pak.
Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarina. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną Vilnius. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai. Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų. Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7-8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite.Ananasų griežinėlius nusausinam.Sluoksniuotą tešlą supjaustom juostelėm.Tešlos juostelėmis apvaliojam ananasų griežinėlius.Į pyragėlio vidurį uždedame po apbrikosą. 200 temp 15 min Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 gPieno1 stikl.Kiaušinių2 vnt.Mielių40 gMiltų500 gCukraus1 arbat. šaukštel.Svogūnų2 vnt.Sūrio200 g
Margariną ištirpinkite, supilkite pieną, berkite cukrų ir druską. Mišinys turi būti drungnas. Į ji sutrupinkite mieles, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Miltus berkite į paruoštą mišinį, užmaišykite tešlą, pabarstykite miltais ir laikykite šiltai, kol ši pakils dvigubai. Pakilusią tešlą padalykite į keturis gabalėlius. Iškočiokite picos papločius, juos subadykite šakute. Aptepkite padažu: 8 šaukštai majonezo, kečupo, 2 česnako skiltelių, prieskoninių žalumynų. Supjaustykite produktus ir užberkite fermentinio sūrio. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min.
Margarinas VILNIUS kepiniams50 gVandens½ stikl.Miltų½ stikl.Kiaušinių2 vnt.Grietinėlės300 gVyšnių sirupo arba uogienės be uogų1 stikl.Grietinėlės standintojo1 pak.
Iš tešlai skirtų produktų paruoškite plikytą tešlą ir iškepkite 20cm ilgio ,,lazdeles''. Kremui išplakite grietinėlę, po šaukštą supilkite vyšnių sirupą ir suberkite grietinėlės standintoją. Su konditeriniu švirkštu kremu pripildykite ,,lazdeles''. Jas dėkite sluoksniais, nuolat pertepdami kremu. Puoškite vyšniomis ir kokoso drožlėmis. 10 min laikykite šaltai. Vietoj grietinėlės standintojo galite naudoti 1 šaukštą želatinos.
Margarinas VILNIUS kepiniams175 gmiltų175 grudojo cukraus175 gkepimo miltelių1.5 arbat. šaukštel.kiaušiniai3 vnt.glajui CUKRAUS PUDROS250 gapelsinų sulčių3 valg. šaukšt.
Į dubenįpersijojame miltus,kepimo miltelius,beriame cukrų,dedame minkštą margariną,įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės.Pilame tešlą į aliejumiišteptą formą ir kepame 180temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą.Maišome mediniu šaukštu,kol gausime vienalytę masę.Glajus neturi būti labai tirštas.Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų
Margarinas VILNIUS kepiniams375 gmiltų500 gdruskos2 arbat. šaukštel.vandens šalto250 mlmargarino vilnius ištirpinto75 gaviečių džemo1 stikl.
Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarino. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną Vilnius. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai. Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų. Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7-8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite. Formuojant pyragėlius, iškočiotą tešlą supjaustykite kvadratėliais, į jų vidurį dėkite po šaukštelį aviečių džemo ir suformuokite pyragėlius. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min
Margarinas VILNIUS kepiniams375 gmiltų500 gdruskos2 arbat. šaukštel.vandes šalto250 mlmargarino vilniaus ištirpinto75 gabrikosų džemas1 stikl.
Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarina. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną Vilnius. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai. Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų. Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7-8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite. Iškačiokite lakštą sutepkit džemą abrikosų.Supjaustikit riekelėmis.180temp kepti apie 10min
Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, margariną, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
Keksiukai su obuoliais ir traškia kokosų plutelė57 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams150 gcukrus120 gkiaušiniai2 vnt.miltų150 gkepimo miltelių1 arbat. šaukštel.pieno50 mlobuoliai3 vnt.kokosų drožlių90 gmiltų75 grudojo cukraus60 gmargarino minkšto50 g
Margariną ištirpdyti su cukrumi ir druska išplakti.Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti.Miltus sumaišyti su kepimo milteliai ir persijoti.Suberti į margarino masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti.Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti.Sudėti mažais kubeliais supjaustytus obuolius sumaišyti su tešla.
Kokosų plutelė- suberti į dubenį visus sausus produktus.Sudėti margarinąir viską rankomis trinti ,kol susidarys drėgni trupiniai.Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2\3formeles) viršų apibarstyti kokosų trupiniais.Kepti 190temp. 20min
Pieną, vandenį, druską ir cukrų sudėkite į puodą storu dugnu. Sudėkite margariną. Palaukite, kol masė užvirs ir maišykite, kol margarinas ištirps. Suberkite miltus, kaitinkite maišant, kol pasidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių. Į tešlą po vieną įmuškite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite sausainius. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 30 -35 min. Kremui išplakite grietinėlę, į ją po šaukštą supilkite ištirpintą želatiną. Kai kremas pradeda stingti, su konditeriniu švirkštu pripildykite juos pyragaičius. 15 min pyragaičius laikykite šaltai. Puoškite išlydytu šokoladu ir kokoso drožlėmis.
Iš nurodytų produktų paruoškite plikytą tešlą ir iškepkite sausainius. Dubenyje sumaišykite grietinėlę, cukraus pudrą, citrinos rūgštį - viską gerai išplakite elektriniu plakikliu, supilkite želatiną, dar truputį pamaišykite. Šioje masėje apvoliokite plikytus sausainius ir dėkite vieną ant kito. Dėkite kitą plikytų sausainių sluoksnį, tik jų kreme nevoliokite - tiesiog ant jų užpilkite likusį kremą ir palaistykite šokoladu. Tortą laikykite šaldytuve, kol sustings.
Pieną pašildykite iki kūno temp į jį suberkite mieles,cukrų ir paplaktą kiaušinį,ištirpintą margariną.Viską gerai išmaišyti.Į šia masę suberkite miltus ir druską.Tešlą išminkykite ir suformuokite rutuliuką,jį dėkite į dubenį,apdenkite rankšluoščiu ir padėkite kur šilčiau,kad tešla iškiltų dvigubai.Tešlą iškačiokite 2cm storio stačiakampį.Gautą stačiakampi apibarstyti cinamonu,cukrum,razinom,džiovintom slyvom.Tešlą susukite į ritinį supjaustykite riekelėmis ir truputi paspausti.Juos sudėkite į kepimo formą.kepti 180temp 30min
Margarinas VILNIUS kepiniams25 gmiltų300 gšilto pieno100 mlkiaušinio1 vnt.sausų mielių3 arbat. šaukštel.dešrelių500 g
Ištirpdame margariną,sudedame pieną,kiaušinį,sausas mielias,druskos,miltus,ją iškildome,iškačiojame 1cm storio lakštą ir supjaustom juostelėmis.Kekvieną dešrelę apvyniojamejuostele.Leidžiame pyragėliams pakilti 10 min ir kepame įkaitintame aliejuje,kol stipriai parus.Nusausiname ant popierinio rankšluoščio.
Margarinas VILNIUS kepiniams1 stikl.Kiaušinių3 vnt.Smulkiojo cukraus1 stikl.Kvietinių miltų ½ stikl.Kepimo miltelių2 arbat. šaukštel.Vanilės ekstrato1 arbat. šaukštel.Juodojo šokolado100 gKakavos1 valg. šaukšt.Miltelinio cukraus1 stikl.Margarino VILNIUS kepiniams1 stikl.Kakavos2 arbat. šaukštel.
Vidutinio dydžio dubenėlyje paplakite kiaušinius, sukrėskite margariną, suberkite cukrų ir maišykite kol susidarys puri masė. Supilkite pieną, vanilės ekstraktą, suberkite miltus ir išmaišykite. Sudėkite likusius komponentus ir paplakite elektriniu plakikliu 2 min iki lengvos kreminės masės. Tešlą po lygiai sukrėskite į popierinius krepšelius. Kepkite 20 min, iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Puoškite kai visai atvės. Papuošimas: mediniu šaukštu sumaišykite pusę miltelinio cukraus ir pusę margarino. Tada sudėkite likusį margariną, cukrų, kakavą ir šaukštu išsukite iki purios masės. Sukrėskite masę į konditerinį maišelį su mažu antgaliu ir išspauskite spiralėmis ant keksiukų. Ant viršaus uždėkite persiškų cukraus vatos siūlų.
Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps, tuomet po vieną įmuškit kiaušinius vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite.
Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės.
Tešlą supilkite į 21cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu.
Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami.
Orkaitę įkaitinkite iki 200C temp. pyragą kepkite apie 35min. kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.
Margarinas VILNIUS kepiniams500 gmiltų3 stikl.varškės500 gkiaušinio1 vnt.džemo1 stikl.
Miltus,kiaušinį,margariną,druska ir varškę greitai suminkyti ir 30 min palaikyti šaltoje vietoje.Iš atšalusios tešlos iškačiokite lakštą,sulenkite jį kaip voką ir vėl padėkite šaltai.Taip tešlą kačiokite ir lankstykite 2-3kartus.Iškačiokite lakštą supjaustykite kvadratais ir kepkite 200 temp .Iškepus patepkite džemu.
Pienas su margarinu užvirinama ir suberiami miltai.Į nuolat maišomą masę sudedami kiaušinių tryniai,išsukti su cukrumi,suberiama druska,tarkuota apelsino žievelė,sudedami išplakti baltymai.iš šios tešlos gerai įkaitintuose riebaluose kepami blynai.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 gMiltų240 gŠilto vandens150 mlSausų mielių20 gĮdaryti : 50 margarino50 gKiaušinių2 vnt.Pomidorų padažo50 gSūrio130 g
Miltus sumaišykite su mielėmis, supilkite šiltą vandenį, įdėkite 100g margarino ir druskos. Užminkykite tešlą ir pusvalandį palaikykite šiltoje vietoje. Kiaušinius ištrinkite su margarinu. Svogūnus supjaustykite žiedais, pomidorus - skiltelėmis. Sūrį sutarkuokite. Iš tešlos ant skardos suformuokite keturius papločius. Ant jų dėkite kiaušinių mišinį, pabarstykite tarkuotu sūriu, o tada sudėkite svogūnus ir pomidorus. Viską apibarstykite maltais pipirais, druska, sūriu ir aptepkite pomidorų padažu. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių ir kepkite 20min. Iškeptą picą pabarstykite smulkintais žalumynais.
Išsukite kiaušinius su cukraus pudra ir ruduoju cukrumi bei medumi iki vientisos masės.Supilkite tirpintą margariną ir suberkite miltus bei kepimo miltelius. Gautą tešlą sudėkite į keksiukų formeles ir kepkite 8 min, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.