Norėdami dalyvauti projekte užsiregistruoti galite dviem būdais: prisijunkite per savo Facebook paskyrą, arba užpildykite registracijos formą.
Su taisyklėmis sutinku
Gauti su projektu susijusias naujienas el. paštu
Sėkmingai užsiregistravote. Dabar galite prisijungti
Norėdami dalyvauti projekte užsiregistruoti galite dviem būdais: prisijunkite per savo Facebook paskyrą, arba užpildykite registracijos formą.
Nurodykite el. paštą kuriuo registravotės ir Jūms atsiųsime naujus prisijungimo duomenis.
Nauji prisijungimo duomenys išiųsti nurodytų el. paštu.
3.1490tšk. Vita Šukytė 25 receptų
Kapota tešla Sausainiai Varškės sausainiai 78  tšk.
Varškės sausainiai78 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams200 g varškės200 g miltų2 stikl. sodos1 arbat. šaukštel. grietinės2 valg. šaukšt. kiaušinis1 vnt.
Ant didelės lentelės peiliu kapojame margariną su miltais.Kai jie pavirsta trupiniais,dedame pertrintą varškę ir grietinę,sumaišyta su soda.Toliau viską kapojame,kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškačiojame ir išspaudžiame iš jos 10cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį,o kitą įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį,o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę.Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. 220 temp kol gražiai pagelsta.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Keksiukai su šokoladu 73  tšk.
Keksiukai su šokoladu73 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g kepimo milteliai16 g kiaušiniai2 vnt. miltai250 g pienas100 g tamsios kakavos miltelių70 g juodojo šokolado100 g cukrus100 g
Kiaušinius išplakti su cukrumi supilti pieną ištirpintą atvėsusį margarinąir gerai išmaišyti.Miltus išmaišyti su kakavos bei kepimo milteliais ir viską palaipsniui pilti į prieštai paruoštą masę.Viską gerai išmaišyti.Peiliu susmulkinti šokoladąir suberti į keksiukų masę.Margarinu ištepti keksiukų formeles ir jas pripildyti masę.Apibarstyti keksiukus trupintu šokoladu.Kepti 30min 200temp
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Kavos keksiukai 73  tšk.
Kavos keksiukai73 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams250 g Miltų400 g Cukraus250 g Kakavos miltelių4 arbat. šaukštel. Vanilinio cukraus1 arbat. šaukštel. Kepimo miltelių1 arbat. šaukštel. Kiaušinių4 vnt. Juodos kavos100 ml
Margariną išsukite su cukrumi iki purios masės. Sudėkite kiaušinius ir dar kartą išsukite. Į masę supilkite miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, kavą ir kakavą. Viską gerai išmaišykite. Kepkite 20min, iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Biskvitinė tešla Tortai Kavos tortas 69  tšk.
Kavos tortas69 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams200 g kiaušiniai4 vnt. cukrus1 stikl. kakava2 valg. šaukšt. krakmolas75 g kvietiniai miltai 2 g kepimo milteliai su kaupu2 arbat. šaukštel. vanilinio pudingo 1 pakelis pieno500 ml kakavos2 valg. šaukšt. cukraus1 stikl. kavos1 stikl.
Miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą sumaišome. Atskiriam baltymus nuo trynių. Baltymus išplakam iki labai standžių putų, kad apvertus dubenį neiškristų. Įmaišom 1/3 cukraus. Likusį cukrų plakam su tryniais, kol masė padvigubėja. Baltymų masę sumaišome su trynių mase. Suberiam miltų mišinį ir viską išmaišome. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, įpilam 1/3 tešlos, išlyginam ir kepam apie 10 min. 180 laipsnių orkaitėje. Išimame, dedame popieriumi į viršų. Kad popierius geriau nusiimtų, jį padrėkinkite. Taip pat iškepame dar 2 lakštus. Pudingo miltelius išmaišykite pusėje stiklinės pieno. Likusį pieną užvirinkite, suberkite cukrų, įpilkite kavą bei pieną su pudingo milteliais. Pavirinkite maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Nukaiskite ir maišydami ataušinkit. Margariną išsukit iki purumo ir nesustodami sukti po šaukštą sudėkit pudingą. Kremą pašaldykit 1 val. Jei reikia, kava aplaistykite torto biskvito papločius ir tada pertepkit atšalusiu kremu. Torto viršų bei šonus taip pat aptepkite kremu. Šaldykite dvi valandas.
Meduolinė tešla Sausainiai ,,Svajonių" meduoliai 62  tšk.
,,Svajonių" meduoliai62 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams175 g medaus250 g cukraus250 g miltai800 g kiaušinis1 vnt. vanduo50 g soda1 arbat. šaukštel. prieskoniai(cinamonas,malti gvazdikėliai)25 g
Medus su cukrumi ir margarinu (nuolat maišant) kaitinami, kol cukrus visiškai ištirpsta.Tada nukeliama nuo ugnies ir ataušinama. Į medaus mišinį įmušamas kiaušinis, dedama prieskonius, sodą (nugesintą citrinos rūgštimi ir vandeniu). Viskas išmaišoma ir beriami miltai. Tešla turi būti pakankamai kieta, nelipti.Tešla uždengiama ir laikoma šaltai. Paruošta tešla iškočiojama 0,5 cm storio lakštais. Išspaudžiamos įvairios figūros. Kepama 15 -18 minučių 200°C temperatūros orkaitėje. Meduoliai puošiami glajumi (1 kiaušinio baltymas sumaišomas su 150 g cukraus pudros).
Meduolinė tešla Tortai Meduolinis tortas su varške 62  tšk.
Meduolinis tortas su varške62 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g tryniai4 vnt. grietinės4 valg. šaukšt. medaus400 g cukraus100 g miltų400 g sodos1 arbat. šaukštel. prieskonių meduoliams2 valg. šaukšt. varškės2 pakeliai pieno0.5 stikl. želatinos4 valg. šaukšt. cukraus1 stikl.
Medus kelis kartus pakaitinimas dubenėlyje,kad patamsėtų.Tryniai ištrinami su cukrumi ir į juos supilimas atvėsintas medus,prieskoniai,grietinėje išmaišyta soda,miltai.Tešla supilama įtorto formą ir kepama 30min 200 temp Varškė kremui pertrinama per sietelį.Supilimas pienas,suberiamas cukrus,įdedama tarkuotos apelsino žievelės,išbrinkusi ir ištirpinta želatina.Želatina brinkinama sultyse,o jeigu jų nėra-vandenyje. Atvėsęs meduolis perpjaunamas i 3 dalis,sutepamas vos pradėjusia stingti varškės mase ir laikomas šaltai,kol kremas sustings. Apliejamas šokoladu apibarstom kokosų drožlėm.
Sluoksniuota tešla Pyragėliai Ananasiniai pyragėliai 62  tšk.
Ananasiniai pyragėliai62 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams375 g miltų500 g dtuskos2 arbat. šaukštel. vandens šalto250 ml margarino vilniaus ištirpinto75 g ananasų1 ind. cukraus pudra3 valg. šaukšt. abrikosai1 pak.
Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarina. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną Vilnius. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai. Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų. Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7-8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite.Ananasų griežinėlius nusausinam.Sluoksniuotą tešlą supjaustom juostelėm.Tešlos juostelėmis apvaliojam ananasų griežinėlius.Į pyragėlio vidurį uždedame po apbrikosą. 200 temp 15 min Atvėsę ananasiniai pyragėliai apibarstomi cukraus pudra.
Picos tešla Miltiniai patiekalai Pica 61  tšk.
Pica 61 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g Pieno1 stikl. Kiaušinių2 vnt. Mielių40 g Miltų500 g Cukraus1 arbat. šaukštel. Svogūnų2 vnt. Sūrio200 g
Margariną ištirpinkite, supilkite pieną, berkite cukrų ir druską. Mišinys turi būti drungnas. Į ji sutrupinkite mieles, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Miltus berkite į paruoštą mišinį, užmaišykite tešlą, pabarstykite miltais ir laikykite šiltai, kol ši pakils dvigubai. Pakilusią tešlą padalykite į keturis gabalėlius. Iškočiokite picos papločius, juos subadykite šakute. Aptepkite padažu: 8 šaukštai majonezo, kečupo, 2 česnako skiltelių, prieskoninių žalumynų. Supjaustykite produktus ir užberkite fermentinio sūrio. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min.
Plikyta tešla Pyragai Vyšnių pyragas 60  tšk.
Vyšnių pyragas60 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams50 g Vandens½ stikl. Miltų½ stikl. Kiaušinių2 vnt. Grietinėlės300 g Vyšnių sirupo arba uogienės be uogų1 stikl. Grietinėlės standintojo1 pak.
Iš tešlai skirtų produktų paruoškite plikytą tešlą ir iškepkite 20cm ilgio ,,lazdeles''. Kremui išplakite grietinėlę, po šaukštą supilkite vyšnių sirupą ir suberkite grietinėlės standintoją. Su konditeriniu švirkštu kremu pripildykite ,,lazdeles''. Jas dėkite sluoksniais, nuolat pertepdami kremu. Puoškite vyšniomis ir kokoso drožlėmis. 10 min laikykite šaltai. Vietoj grietinėlės standintojo galite naudoti 1 šaukštą želatinos.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Apelsininis keksas 59  tšk.
Apelsininis keksas59 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams175 g miltų175 g rudojo cukraus175 g kepimo miltelių1.5 arbat. šaukštel. kiaušiniai3 vnt. glajui CUKRAUS PUDROS250 g apelsinų sulčių3 valg. šaukšt.
Į dubenįpersijojame miltus,kepimo miltelius,beriame cukrų,dedame minkštą margariną,įmušame kiaušinius,sudedame apelsino žievelę.Viską išsukame mediniu šaukštu iki vientisos masės.Pilame tešlą į aliejumiišteptą formą ir kepame 180temp. 30 min Atvėsiname Glajus Į sultis beriame žievelę ir po truputį cukraus pudrą.Maišome mediniu šaukštu,kol gausime vienalytę masę.Glajus neturi būti labai tirštas.Dedame pyragą į lėkštę užpilame glajų
Sluoksniuota tešla Bandelės Sluoksniuotos bandelės su aviečiu džemu 59  tšk.
Sluoksniuotos bandelės su aviečiu džemu59 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams375 g miltų500 g druskos2 arbat. šaukštel. vandens šalto250 ml margarino vilnius ištirpinto75 g aviečių džemo1 stikl.
Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarino. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną Vilnius. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai. Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų. Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7-8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite. Formuojant pyragėlius, iškočiotą tešlą supjaustykite kvadratėliais, į jų vidurį dėkite po šaukštelį aviečių džemo ir suformuokite pyragėlius. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min
Sluoksniuota tešla Sausainiai Sluoksniuotos tešlos sausainiai 57  tšk.
Sluoksniuotos tešlos sausainiai57 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams375 g miltų500 g druskos2 arbat. šaukštel. vandes šalto250 ml margarino vilniaus ištirpinto75 g abrikosų džemas1 stikl.
Ant silpnos ugnies ištirpinkite 75 g margarina. Į dubenį persijokite miltus. Padarykite duobutę ir į ją suberkite druską, supilkite vandenį bei atvėsusį ištirpintą margariną Vilnius. Išminkykite tešlą, suformuokite rutulį ir jo viršuje peiliu įpjaukite kryžių. Likusią margarino dalį dėkite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir iškočiokite iki 1cm storio, formuojant stačiakampį. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Tešlą padėkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir atlenkus įpjautus kraštus, iškočiokite iki taps panašios formos kaip keturlapis dobilas. Tešlos vidurį palikite kiek storesnį nei kraštai. Į tešlos centrą dėkite atvėsusį margariną, užlankstykite jos kraštus, kad visiškai jį paslėptų. Apverskite tešlą ir iškočiokite pailgą apie 7-8mm storio stačiakampį. Jį sulankstykite į 3 lygias dalis, suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 30 min. Atvėsusią tešlą dar kelis kartus iškočiokite, sulankstykite ir atvėsinkite. Iškačiokite lakštą sutepkit džemą abrikosų.Supjaustikit riekelėmis.180temp kepti apie 10min
Mielinė tešla Miltiniai patiekalai Belgiški mieliniai vafliai 57  tšk.
Belgiški mieliniai vafliai57 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g Pieno600 ml Kiaušinių3 vnt. Kvietinių miltų 3 stikl. Cukraus100 g Vanilinio cukraus1 arbat. šaukštel. Sausų mielių3 arbat. šaukštel.
Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, margariną, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Keksiukai su obuoliais ir traškia kokosų plutelė 57  tšk.
Keksiukai su obuoliais ir traškia kokosų plutelė57 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams150 g cukrus120 g kiaušiniai2 vnt. miltų150 g kepimo miltelių1 arbat. šaukštel. pieno50 ml obuoliai3 vnt. kokosų drožlių90 g miltų75 g rudojo cukraus60 g margarino minkšto50 g
Margariną ištirpdyti su cukrumi ir druska išplakti.Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart paplakti.Miltus sumaišyti su kepimo milteliai ir persijoti.Suberti į margarino masę ir šaukštu atsargiai išmaišyti.Supilti pieną ir dar kartą viską permaišyti.Sudėti mažais kubeliais supjaustytus obuolius sumaišyti su tešla. Kokosų plutelė- suberti į dubenį visus sausus produktus.Sudėti margarinąir viską rankomis trinti ,kol susidarys drėgni trupiniai.Į keksiukų formeles dėti tešlos (apie 2\3formeles) viršų apibarstyti kokosų trupiniais.Kepti 190temp. 20min
Plikyta tešla Pyragėliai Plikyti pyragaičiai su grietinėlė 56  tšk.
Plikyti pyragaičiai su grietinėlė56 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g Miltų150 g Cukraus40 g Kiaušinių4 vnt. Pieno125 ml Vandens125 ml Grietinėlės200 g Želatinos2 valg. šaukšt.
Pieną, vandenį, druską ir cukrų sudėkite į puodą storu dugnu. Sudėkite margariną. Palaukite, kol masė užvirs ir maišykite, kol margarinas ištirps. Suberkite miltus, kaitinkite maišant, kol pasidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių. Į tešlą po vieną įmuškite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite sausainius. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 30 -35 min. Kremui išplakite grietinėlę, į ją po šaukštą supilkite ištirpintą želatiną. Kai kremas pradeda stingti, su konditeriniu švirkštu pripildykite juos pyragaičius. 15 min pyragaičius laikykite šaltai. Puoškite išlydytu šokoladu ir kokoso drožlėmis.
Plikyta tešla Tortai Plikytų pyragaičių ,,Tortukas'' 56  tšk.
Plikytų pyragaičių ,,Tortukas''56 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g Vandens1 stikl. Miltų1 stikl. Kiaušinių4 vnt. Grietinėlės200 g Cukraus pudros3 valg. šaukšt. Šokolado 100 g Citrinos rūgšties½ arbat. šaukštel. Želatinos tirpintos1 arbat. šaukštel.
Iš nurodytų produktų paruoškite plikytą tešlą ir iškepkite sausainius. Dubenyje sumaišykite grietinėlę, cukraus pudrą, citrinos rūgštį - viską gerai išplakite elektriniu plakikliu, supilkite želatiną, dar truputį pamaišykite. Šioje masėje apvoliokite plikytus sausainius ir dėkite vieną ant kito. Dėkite kitą plikytų sausainių sluoksnį, tik jų kreme nevoliokite - tiesiog ant jų užpilkite likusį kremą ir palaistykite šokoladu. Tortą laikykite šaldytuve, kol sustings.
Mielinė tešla Bandelės Mielinės bandelės su razinom ir džiovintom slyvom 56  tšk.
Mielinės bandelės su razinom ir džiovintom slyvom56 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams90 g kiaušinio1 vnt. cukraus6 valg. šaukšt. šviežių mielių40 g pieno250 ml miltų500 g cinamono1 valg. šaukšt. razinų,džiovintų slyvų1 sauja cukraus6 valg. šaukšt.
Pieną pašildykite iki kūno temp į jį suberkite mieles,cukrų ir paplaktą kiaušinį,ištirpintą margariną.Viską gerai išmaišyti.Į šia masę suberkite miltus ir druską.Tešlą išminkykite ir suformuokite rutuliuką,jį dėkite į dubenį,apdenkite rankšluoščiu ir padėkite kur šilčiau,kad tešla iškiltų dvigubai.Tešlą iškačiokite 2cm storio stačiakampį.Gautą stačiakampi apibarstyti cinamonu,cukrum,razinom,džiovintom slyvom.Tešlą susukite į ritinį supjaustykite riekelėmis ir truputi paspausti.Juos sudėkite į kepimo formą.kepti 180temp 30min
Mielinė tešla Miltiniai patiekalai Mielinės spurgos su dešrele 55  tšk.
Mielinės spurgos su dešrele55 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams25 g miltų300 g šilto pieno100 ml kiaušinio1 vnt. sausų mielių3 arbat. šaukštel. dešrelių500 g
Ištirpdame margariną,sudedame pieną,kiaušinį,sausas mielias,druskos,miltus,ją iškildome,iškačiojame 1cm storio lakštą ir supjaustom juostelėmis.Kekvieną dešrelę apvyniojamejuostele.Leidžiame pyragėliams pakilti 10 min ir kepame įkaitintame aliejuje,kol stipriai parus.Nusausiname ant popierinio rankšluoščio.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Persiški šokoladiniai 55  tšk.
Persiški šokoladiniai55 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams1 stikl. Kiaušinių3 vnt. Smulkiojo cukraus1 stikl. Kvietinių miltų ½ stikl. Kepimo miltelių2 arbat. šaukštel. Vanilės ekstrato1 arbat. šaukštel. Juodojo šokolado100 g Kakavos1 valg. šaukšt. Miltelinio cukraus1 stikl. Margarino VILNIUS kepiniams1 stikl. Kakavos2 arbat. šaukštel.
Vidutinio dydžio dubenėlyje paplakite kiaušinius, sukrėskite margariną, suberkite cukrų ir maišykite kol susidarys puri masė. Supilkite pieną, vanilės ekstraktą, suberkite miltus ir išmaišykite. Sudėkite likusius komponentus ir paplakite elektriniu plakikliu 2 min iki lengvos kreminės masės. Tešlą po lygiai sukrėskite į popierinius krepšelius. Kepkite 20 min, iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Puoškite kai visai atvės. Papuošimas: mediniu šaukštu sumaišykite pusę miltelinio cukraus ir pusę margarino. Tada sudėkite likusį margariną, cukrų, kakavą ir šaukštu išsukite iki purios masės. Sukrėskite masę į konditerinį maišelį su mažu antgaliu ir išspauskite spiralėmis ant keksiukų. Ant viršaus uždėkite persiškų cukraus vatos siūlų.
Biskvitinė tešla Pyragai Biskvitinis obuolių pyragas 55  tšk.
Biskvitinis obuolių pyragas55 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams125 g cukraus125 g miltų125 g pieno3 valg. šaukšt. kepimo miltelių1 arbat. šaukštel. vanilinio cukraus2 arbat. šaukštel. kiašiniai2 vnt. obuoliai2 vnt. rudojo cukraus,cinamono1 arbat. šaukštel.
Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps, tuomet po vieną įmuškit kiaušinius vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite. Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės. Tešlą supilkite į 21cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi. Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami. Orkaitę įkaitinkite iki 200C temp. pyragą kepkite apie 35min. kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.
Sluoksniuota tešla Bandelės Sluoksnioutos tešlos bandelės su varške 54  tšk.
Sluoksnioutos tešlos bandelės su varške54 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams500 g miltų3 stikl. varškės500 g kiaušinio1 vnt. džemo1 stikl.
Miltus,kiaušinį,margariną,druska ir varškę greitai suminkyti ir 30 min palaikyti šaltoje vietoje.Iš atšalusios tešlos iškačiokite lakštą,sulenkite jį kaip voką ir vėl padėkite šaltai.Taip tešlą kačiokite ir lankstykite 2-3kartus.Iškačiokite lakštą supjaustykite kvadratais ir kepkite 200 temp .Iškepus patepkite džemu.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Keksiukai su dešrelėmis 54  tšk.
Keksiukai su dešrelėmis54 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams90 g miltai1 stikl. kukurūzų miltai1 stikl. kiaušiniai2 vnt. pienas1 stikl. kepimo milteliai1 arbat. šaukštel. dešra200 g
Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi.Įmaišykite pieną,margariną,miltus,kepimo miltelius,dešra supjaustyta.Supilkite tešlą į kepimo formeles.Kepti 25min 180 temp
Plikyta tešla Miltiniai patiekalai Plikyti blyneliai 54  tšk.
Plikyti blyneliai54 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams2 valg. šaukšt. miltų1.5 stikl. pieno1 stikl. kiaušiniai3 vnt. miltinio cukraus3 valg. šaukšt. tarkuotos apelsino žievelės1 vnt.
Pienas su margarinu užvirinama ir suberiami miltai.Į nuolat maišomą masę sudedami kiaušinių tryniai,išsukti su cukrumi,suberiama druska,tarkuota apelsino žievelė,sudedami išplakti baltymai.iš šios tešlos gerai įkaitintuose riebaluose kepami blynai.
Picos tešla Miltiniai patiekalai Pica ,,Bolonija 53  tšk.
Pica ,,Bolonija53 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams100 g Miltų240 g Šilto vandens150 ml Sausų mielių20 g Įdaryti : 50 margarino50 g Kiaušinių2 vnt. Pomidorų padažo50 g Sūrio130 g
Miltus sumaišykite su mielėmis, supilkite šiltą vandenį, įdėkite 100g margarino ir druskos. Užminkykite tešlą ir pusvalandį palaikykite šiltoje vietoje. Kiaušinius ištrinkite su margarinu. Svogūnus supjaustykite žiedais, pomidorus - skiltelėmis. Sūrį sutarkuokite. Iš tešlos ant skardos suformuokite keturius papločius. Ant jų dėkite kiaušinių mišinį, pabarstykite tarkuotu sūriu, o tada sudėkite svogūnus ir pomidorus. Viską apibarstykite maltais pipirais, druska, sūriu ir aptepkite pomidorų padažu. Orkaitę įkaitinkite iki 160 laipsnių ir kepkite 20min. Iškeptą picą pabarstykite smulkintais žalumynais.
Kekso tešla Keksai ir keksiukai Medaus keksiukai 53  tšk.
Medaus keksiukai53 tšk.
Įvertink receptą
Vita1490 tšk.
Margarinas VILNIUS kepiniams90 g Kiaušinių2 vnt. Cukraus pudros75 g Rudojo cukraus10 g Medaus15 g Miltų90 g Kepimo miltelių2 arbat. šaukštel.
Išsukite kiaušinius su cukraus pudra ir ruduoju cukrumi bei medumi iki vientisos masės.Supilkite tirpintą margariną ir suberkite miltus bei kepimo miltelius. Gautą tešlą sudėkite į keksiukų formeles ir kepkite 8 min, iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
PROJEKTO ORGANIZATORIUS: